Wat is DeSloper.com?

DeSloper.com is een bedrijf dat zich specialiseert op sloopwerk, renovatiewerkzaamheden, boortechniek, freestechniek en zaagtechniek. Ruim 15 jaar gelden opgericht door de eigenaar Wim van Wanrooij. In die tijd ging het bedrijf nog onder een andere naam. Om een beter profiel en meer naamsbekendheid te krijgen kreeg het bedrijf verder onder de huidige naam. Er kwam een fris nieuw logo en een gelijknamige website. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar DeSloper.com. Daardoor kan het bedrijf langzaam gaan uitbreiden. DeSloper.com komt door heel Nederland en zelfs in omliggende buurlanden als Belgie en Duitsland. DeSloper.com komt met veel grote bedrijven en opdrachtgevers in aanmerking.Ā Uiteraard horen daar ook bekende gebouwen bij. De Rai in Amsterdam, Utrecht Centraal Station, Rembrandt Theather in Arnhem zijn zomaar een greep uit de locaties waar DeSloper.com is geweest.
Het bedrijf heeft klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en is er niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren. Kortom, bij DeSloper.com zit u goed!

Wij Zijn

  • Klantgericht en Klantvriendelijk
  • Voor zowel Particulier als Bedrijf
  • Gecertificeerd voor onze werkzaamheden
  • EfficiĆ«nt en Flexibel
  • Vakkundig en Oplossingsgericht

Onze Werkzaamheden

DeSloper.com verricht allerlei soorten werkzaamheden. Niet elk project is hetzelfde. Vanwege het varierende karakter van de opdrachten kan DeSloper.com vakkundig te werk gaan.

Sloopwerk 90%
Renovatie 80%
Freeswerk 85%
Zaagwerk 82%

Vaardigheden & Diensten

15 JAAR ERVARING

BETROUWBAAR PERSONEEL

DOOR HEEL NEDERLAND

GECERTIFICEERD

Onze Partners

Referenties

De Sloper.com heeft vakkundig zijn werk gedaan en alles keurig afgeleverd. Een top bedrijf, de eigenaar is erg vriendelijk en meegaand!
PETER KANTERS
Tijdens de verbouwing van onze benedenverdieping heeft DeSloper.com heel goed werk geleverd. Afspraken werden nagekomen en dacht mee met de snelste oplossing.
FAM VD BRAND